OM OS

Søren Husted

Ejer af KiSø Byg

Uddannet murer i 2006

Tlf.: 60 14 80 91 

Kim Rasmussen

Ejer af KiSø Byg

Uddannet murer i 2006

Tlf.: 22 91 23 19

"Alt fra tilbud til udførelse gik 100% som jeg havde ønsket. Ikke en finger at sætte på noget."


Anmeldt af:

Stefan, 8722 Hedensted

"Vi er yderst tilfreds med arbejdet, alt er håndværksmæssigt korrekt lavet og alle aftaler blev overholdt. Firmaet er meget proaktiv i deres måde at arbejde på dvs. at de kontakter evt. underleverandør for at få arbejdet til at forløbe efter planen. Efter endt arbejde fjernes alt affald og området gøres forholdsvist rent."


Anmeldt af:

Birgitte & Allan, 7000 Fredericia


"God kommunikation på mail inden, søde håndværkere i huset, rigtigt flot arbejde - fik lagt terrazzo fliser og pudset en væg op. Vil også bruge dem til næste etape af ombygningen."


Anmeldt af:

Mia, 7171 Uldum


Hele vores fantastiske team


Vi er alle kvalificerede murere, der er i stand til at håndtere enhver opgave med omhu og præcision. Vi bruger kun de bedste materialer og værktøj for at sikre, at vores arbejde er af højeste kvalitet.

Vi er stolte modtagere af flere års anerkendelser og nomineringer


ÅRETS HÅNDVÆRKER FINALIST 2024


Vi blev en del af anmeld håndværker i 2023. 


At blive nomineret til finalist som årets håndværker, er en anerkendelse af vores arbejde og dedikation til vores kunder. En stor tak til alle vores fantastiske kunder for de mange fine anmeldelser og for at vælge os som deres foretrukne murer.


BØRSEN GAZELLE 2023Igen i 2023 modtog vi for andet år i træk Børsen Gazelle.


Gazelle-prisen inspirerer os til at fortsætte med at stræbe efter vækst, innovation og kvalitet i vores arbejde. Vi ser frem til fremtidige udfordringer og muligheder og vil forblive dedikerede til at levere de bedste produkter og service til vores kunder.

BØRSEN GAZELLE 2022


I 2022 fik vi en Børsen Gazelle.

Dette er vi enormt stolte og ydmyg over.


At få en Børsen Gazelle, betyder at man som virksomhed vokser kontinuerligt, fordobler som minimum sin omsætning efter sit bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår, med positiv vækst alle år.

HVAD ER ANMELD HÅNDVÆRKER:


Anmeld-haandvaerker.dk er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværker-virksomheder.

Her kan bygherre (firma eller privatperson) give håndværkere karakterer (smileys) og skrive om sin oplevelse af en byggeopgave.


ÅRETS HÅNDVÆRKER® finalister er udvalgt blandt de bedst anmeldte håndværkere, baseret på individuelle kunde anmeldelser.

HVAD ER GAZELLE PRISEN:


Gazelle prisen er fakta og ikke smagsdommeri, der afgør, om en virksomhed bliver kåret som Børsen Gazelle. Der er kortlagt landets hurtigst voksende virksomheder.

Den årlige kåring er baseret på offentlige regnskaber og seks klare kriterier – bl.a. skal omsætningen stige med mindst 100 pct. over fire år. Det er der under 1 pct. af danske virksomheder, der kan leve op til.

HURTIG OG PÅLIDELIG MURERARBEJDE 24/7

unsplash