VORES ARBEJDE

"Super venlig og service minded firma som sætter en ære i det de laver. Flot stykke arbejde, flinke håndværker som sørge for at efterlade omgivelserne i den stand de var i da de kom. Efter endt opgave af fugning af skorstene blev solceller, tag og tagrende vasket/renset og der blev ikke efterladt rester fra opgaven. Kan varmt anbefales."


Anmeldt af:

Morten, 8763 Rask mølle

"Vi valgte Kisø Byg til at renovere vores køkken-alrum og bryggers, da vi tidligere havde brugt dem til pudsning af vægge og en pejs i stuen. Deres ekspertise og professionelle tilgang var igen fremragende. De lyttede opmærksomt til vores ønsker og kom med god feedback. Kisø Byg leverede enestående kvalitet og omhu i deres arbejde. De var effektive, pålidelige og overholdt alle tidsfrister. Vi kan varmt anbefale Kisø Byg til enhver, der søger en dygtig og pålidelig murer.”


Anmeldt af:

Helle Janderup Holst, 6000 Kolding

"Den perfekte kundeoplevelse: hurtigt tilbud og kommunikation. Aftalt tidspunkt for arbejdet overholdt 100%. Dygtige og kompetente håndværkere som har udført et meget flot stykke arbejde. Tryghed fra start til slut. Hel klar anbefaling herfra."


Anmeldt af:

Morten Bo Sørensen, 6000 Kolding

VI TILBYDER EN LANG RÆKKE FORSKELLIGE MURER-SERVICES TIL ALLE BEHOV